Wednesday, 13 May 2009

millions of thanks.

Bismillahirrahmanirrahim,
so satu paper sudah habes, maka sperti biaser, insyirahlovers tidak akan mampu duduk diam di rumah..
so, we decided to go off to cairo!!! (except for bruno, bcoz she had other plans..hehe)
cairo semnanyer tidaklah begitu menyeronokkan pon..sbb bandar sebok itu, kdg2 menyakitkan kepale..i call it the city of decisions, ur making decisions every second ur in that city.. but sumhow, kami dapat merasakan bhw trip kali ini akan menjadi lebeh menenangkan..and it was.

trima kasih banyak2 to our ever-so-commited musyrifs.. u kno whu u are..namer dirahsiekan ya, kerana musyrif2 best hanya untk kami..wahaaaa..boleh ke?

also many thanks to kak battah and darling aisyah for you comfortable home and hospitality..kak battah masak sedaaap sgt...also we had soo much fun, especially teddy, dapat maen2 dgn 3 adorable kids, anak2 kak mar...huzaifah, umniyah, and usaid, pemimpin dunia esok hari mungkin...hehe..

and also thanks to kak su, wpon exam harini, smpat jugak temankan kitorang jalan2 melawat bank di cairo..haha..

oh and lastly, (takde kene mngena ngn cairo) thanks to kak kiki yang sangat2 kami rindui..for visiting us todayyyy...siap bawak pizza lagi...takyah kitorang susah2 cari lunch..thanks kak kiki..for you motivation and lawak2 chomel akk tu..we love yaa!!

kesimpulannyer senior2 kat sini semua baek..namun, kami pon dah jadi seniors, tp adekah kami baek?? samer2 la kiter renungkan..huhu

aper2 pon, smg ALLAH membalas amal2 baek anda semua..doa kami sentiasa bersama anda..
salam sayang, salam cinta kerana DIA.
fiamanillah
Rona Zakiah.

1 comments:

ismisyakila said...

Assalamualaikum wbt.

hahaha.
u girls.. opss! u teddies are so adorable!
study2.teddy pun kena study.bukan human je.
kuang3.

mp3 pLayeR

HYE!!!!